Είμαστε WHSR

Τελευταία ενημέρωση στις 2022-03-03

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα μας – WebHostingSecretRevealed.net (WHSR).

Στιγμιότυπα αρχικής σελίδας WHSR - 2014, 2017, 2018.

Η αποστολή μας – Να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους χρήστες στην επιλογή του σωστού web host, στη δημιουργία ενός λειτουργικού ιστότοπου και στην ανάπτυξη της παρουσίας και της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο

Πώς ξεκίνησε το WHSR;

Η αρχική τοποθεσία WebHostingSecretRevealed.com, που ιδρύθηκε τον Μάιο 2008, ξεκίνησε για πρώτη φορά σε καθαρή μορφή ιστολογίου από τον έμπορο σόλο ιστού Jerry Low, για να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία με ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας.

Ο Τζέρι ήταν ένας κακώς ενημερωμένος webmaster. Είχε σπαταλήσει εκατοντάδες δολάρια σε πολλά άσχημα οικοδεσπότες Ιστού; και πέρασε ακόμα περισσότερες νύχτες άυπνος για να αναιρέσει το λάθος του. Καταλαβαίνει πόσο τρομακτικό είναι όταν κολλάς με έναν κακό οικοδεσπότη Ιστού και εύχεται να μην χρειάζεται να περάσεις το ίδιο πράγμα – εξ ου και αυτός ο ιστότοπος γεννιέται.

WHSR Σήμερα

Το WHSR εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι περίμενε ο Τζέρι το 2008. Η λειτουργία ενός ανθρώπου έχει εξελιχθεί σε μια μικρή ομάδα προγραμματιστών και συγγραφείς από έξι διαφορετικές χώρες. Ο ιστότοπος καλύπτει πλέον περισσότερες από 100 μάρκες φιλοξενίας – με τη μορφή κριτικών και συνεντεύξεων. και έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πηγές πληροφοριών για τη φιλοξενία αγοραστών.

Ο ιστότοπος WHSR, ο οποίος τώρα βρίσκεται στο WebHostingSecreRevealed.net, αποτελείται από τρία διαφορετικά τμήματα:

Βρείτε έναν οικοδεσπότη

Επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των αγοραστών που αναζητούν αξιόπιστες κριτικές φιλοξενίας και καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Εργαλεία

Προσφέρει δωρεάν και εύχρηστα εργαλεία για τη συλλογή πληροφοριών τεχνολογία ιστότοπου και φιλοξενία ρεκόρ uptime.

οδηγός

Παρέχει χρήσιμο οδηγό σε διάφορες πτυχές όπως φιλοξενία ιστοσελίδων, ασφάλεια στο διαδίκτυο, ανάπτυξη ιστοσελίδας, VPNκαι Ιστολόγια.

Όπως φαίνεται ...

Η έρευνα και τα άρθρα μας έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 300 δημοσιεύσεις, όπως:

Συντελεστές

Το WHSR χρησιμοποιεί εφαρμογές και εργαλεία τρίτων για τη διεξαγωγή δοκιμών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μεγάλο σας ευχαριστώ και φωνάζω σε αυτούς τους παρόχους εργαλείων: Ρομπότ uptime, Δοκιμή ιστοσελίδας, Τα στατιστικά στοιχεία ταχύτητας σελίδας Googleκαι Bitcatcha.

Υποστήριξη Κοινότητα

Η WebRevenue Sdn Bhd, η εταιρεία πίσω από την WHSR, είναι πιστή στη φιλοσοφία ανοιχτού κώδικα και ο περήφανος χορηγός της Apache Software Foundation, Ας κρυπτογραφήσουμε, WordCamp Κουάλα Λουμπούρ.

Επίσης - ρίξτε μια ματιά στους αδελφικούς μας ιστότοπους Αποτέλεσμα φιλοξενίας.

Ομάδα WHSR

Το WHSR λειτουργεί από μια ομάδα προγραμματιστών και συγγραφέων Ιστού. Ο ιδρυτής Jerry Low εδρεύει στο Ipoh, Μαλαισία. Η υπόλοιπη ομάδα εργάζεται εξ αποστάσεως από παντού στον κόσμο.

Η ομάδα μας είναι μικρή, αλλά είμαστε εξαιρετικά εστιασμένοι στην παραγωγή του καλύτερου περιεχομένου και εργαλείων για τους χρήστες μας. Ένα από τα βασικά θεμέλια στην καρδιά όλων που κάνουμε είναι η διαφάνεια, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό βοηθά τελικά τους αναγνώστες μας να κάνουν πραγματικά τις καλύτερες αποφάσεις αγοράς.

Επικοινωνία

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο διαδίκτυο.

Συναντήστε & Συνδεθείτε

Βασικά μέλη της ομάδας που κατέστησαν δυνατή την WHSR.

Jerry Low 

Ιδρυτής / Malaysia . 


Τίμοθι Σιμ

Συγγραφέας / Μαλαισία.


Ντέιβιντ Τρόνς

Συγγραφέας / Αυστραλία.  

Jason Chow

Διαχειριστής τοποθεσίας / Μαλαισία.  .


Lori Soard 

Συντάκτης / United States .


Λουάνα Σπινέττι 

Συγγραφέας / Ιταλία.

Βλαντιμίρ Λουκιανόφ

Προγραμματιστής / Ρωσία.


Erik Emanuelli 

Κοινωνικά Μέσα / Ιταλία.  . 


Christopher Jan B. 

Συγγραφέας / Φιλιππίνες.

Ελα μαζί μας - διαθέσιμες θέσεις απομακρυσμένης και τοπικής εργασίας.